четвъртък, 7 април 2011 г.

Уъркшоп "КариМски пирати"

Ръкоделническа банда Handmade crew Ви кани на 16-ти април, събота, от 14 часа да извършите пиратско нашествие в галерия Карим, намираща се на ул. Веслец 46, срещу входна такса  от 2 лв. (с включена в нея чаша марокански чай).
Ще имате възможност да заграбите специално оставени от нас за Вас съкровища, както и достъп до нашите предложения, съвети и напътствия да си направите нещо интереснo от тях. Ако си носите и ...Ваши материали, за които имате идея как да реализирате с тях интересни произведения с наше съдействие, би било също чудесно. На масичката с предоставените от нас материали ще има весела касичка, според това колкото Ви е на сърце да дадете за използваните материали и помощ от нас, за да можем следващия път да Ви осигурим още по-шарено разнообразие от интересни шушулки, мъниста, камъчета и други интересни неща. Освен това, ако още не знаете какво искате да правите, можете да участвате като наблюдатели и като участници в изработването, което ще бъдем готови да демонстрираме специално за Вас, на бижута от всякакъв род и вид, на босоноги сандалки (http://www.facebook.com/album.php?aid=483707&id=716945374), на ръчна хартия (http://unicusbulgaria.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html), на кукли от прежда (http://www.facebook.com/#!/album.php?id=584938749&aid=218199), а също ще можете да научите една специална техника за рисуване с вода - ебру (http://www.ebrusanati.com/artofebru.htm). С нас ще бъде и Момера Здравкова от "Слънце и луна", ето нейното послание към Вас: "Деца на Слънцето и Луната! Каня ви на творческа среща в Галерия Карим да ползо-творим! Магическите амулети Слънце-Луни – символите на Първия Опънер Фест в България, на който му предстои Осмото Разширено Издание! Всеки, който участва в направата и ритуала по освещаването, ще може да се сдобие с медальон-вход с 20% намаление и да се регистрира като Дарител на СЛЪНЦЕЛУНА 2011! С благодарности и благонамерености ще се видим, за да обменим инфо, идеи и творчески устрем, заедно с Приятелите от ръко-работилницата в съботите - на 16ти и 30ти април! Ваша Момера"

Eли и Руми от Ателие Творец ще ви потопят във феерия от багри и форми.

Майстор Мариета Недкова и Веселина Недкова от Занаятчийницата ще ви разкажат всичко за плъстите и ще ви демонстрират различни техники за изработване на изделия от вълна!

 
Додо от РЪКАВИЧКА http://rakavichka.blogspot.com/ 
ще Ви покаже как се изработват 
 Ако желаете да се научите да плетете с една, две, пет куки, с пръсти, на обръч, попаднали сте на точното място и при точния човек!

Заповядайте, ще бъде много шарено и весело!

Няма коментари:

Публикуване на коментар